Bouw AVIA de Elsmoat in Enter

Aannemersbedrijf J.A. Droste BV is op industrieterrein ‘De Elsmoat’ in Enter (OV) gestart met de bouw van een groot nieuw tankstation, in opdracht van AVIA Weghorst, met tankshop en autowasgelegenheid.

Met een grootte van ruim vierduizend vierkante meter wordt AVIA de Elsmoat één van de grootste vestigingen van AVIA Weghorst. Wij gaan hier in opdracht van Aannemersbedrijf J.A. Droste de dak- en gevelbeplating leveren en monteren. In totaal gaat het om ca. 1500 m2 dak beplating verdeelt over de tankeilanden, de shop en wasstraat en ca. 720 m2 sandwichpanelen voor de shop en wasstraat. Begin 2019 gaan wij hiermee starten.
Het tankstation zal alle bekende brandstoffen voeren en ook meerdere ‘groene’ brandstoffen gaan aanbieden. De locatie krijgt een forse tankshop volgens de Hush-formule. Na AVIA Lonnekermeer aan de A1 bij Deurningen en de AVIA aan de Diamantstraat in Hengelo zal dit de derde locatie zijn met een Hush. In deze formule staan ter plekke vers bereide producten en topkwaliteit koffie centraal. AVIA de Elsmoat krijgt meerdere wasboxen en zal ook worden voorzien van een wasgelegenheid voor voertuigen.

Bedrijventerrein ‘De Elsmoat’, gevestigd tussen Enter en Rijssen, ligt aan de N347 en aan de op- en afrit naar de A1. Dit is inmiddels ons vierde project op de industrieterrein “De Elsmoat” in Enter.