Olthof het Bedrijf

We willen tevreden gezichten.

Olthof is een zelfstandige, middelgrote onderneming, met circa 15 medewerkers en de mentaliteit van aanpakkers. We zijn goed in ons werk en daar zijn we trots op. U merkt dat aan de manier waarop we met u samenwerken. Enthousiast, oplossingsgericht en met een aanpak die getuigt van vakmanschap.

In het voortraject denken we mee over aspecten als wind- en waterdichtheid, logistiek en de meest praktische uitvoerbaarheid van uw oplossing. Constructeurs en architecten kunnen altijd aankloppen voor adviezen en praktische tips. Als opdrachtgever en als aannemer heeft u in de voorfase één vast aanspreekpunt: de projectbegeleider. Korte lijnen, met duidelijke en betrouwbare afspraken.

 Aanpak

Door onze ervaring kennen we alle mogelijke knelpunten van panelen en beplating. Problemen worden vooraf opgelost. Onze monteurs hebben de kneepjes van het vak geleerd in de praktijk. Zij voeren de projecten uit met goed op elkaar ingespeelde montageteams. Tijdens de uitvoering is de voorman van het team uw vaste aanspreekpunt. De vakkundige voorbereiding en uitvoering vertalen zich naar projecten die snel, met een korte doorlooptijd, dus ook prijsefficiënt worden opgeleverd. We zorgen, kortom, voor oplossingen die esthetisch en financieel verantwoord zijn, en die uiteraard voldoen aan alle eisen van het Bouwbesluit.

Zetterij

De esthetische uitstraling van dak- en wandbeplating wordt voor een belangrijk deel bepaald door de afwerking. Daarvoor is vakkundig zetwerk nodig. Olthof beschikt over een eigen zetterij die gebruik maakt van een moderne CAD-gestuurde machine. Alle lijsten en hulpstukken produceren we zelf, waardoor we niet afhankelijk zijn van derden voor de afwerkkwaliteit en de planning van een project. Het zetwerk produceren we zowel op basis van aangeleverde bestektekeningen als op basis van eigen inmetingen en tekeningen.

Zekerheid

Goed werk leveren? Geen punt. Dat kunnen we omdat we zelf de zaken ook goed voor elkaar hebben. Othof is gevestigd in een representatief bedrijfspand met een ruime opslag- en productiehal. We beschikken over modern en goed onderhouden materieel. Olthof is VCA* gecertificeerd: de garantie dat we strenge veiligheidsnormen hanteren, zowel in de werkplaats als in de buitendienst.