ZZP en Particulier

Olthof, daar kun je meer mee.

We hebben alles in huis op het gebied van dak- en wandbeplating. Ideaal voor ZZP en Particulier. Kennis, vakmanschap, materialen en een eigen zetterij voor alle lijsten en hulpstukken op maat.

Daar kan de ZZP ’er of de particuliere woningbezitter die zijn huis wil (laten) opknappen ook gebruik van maken.

Zetwerk zoals aansluitstukken, lekdorpels, dakkappen etc. op maat nodig voor een klus? We hebben de materialen op voorraad en beschikken over een eigen computergestuurde zetmachine. Kortom, we zorgen ervoor dat we snel maken wat gevraagd wordt. Exact op maat. Voor een redelijke prijs.

Particulier

Hebt u er genoeg van om telkens maar weer de boeien, gevels en windveren van uw woning te schilderen? Denk dan eens aan bekleding met profielen op maat. We meten de onderdelen op en knippen en zetten ze zo voor u, dat ze precies over de bestaande materialen passen. U kunt de onderdelen zelf monteren, maar u kunt dat ook overlaten aan onze vakkundige monteurs. De profielen zijn leverbaar in verschillende diktes, diverse ‘looks’ en vrijwel elke gewenste kleur. Uw woning vergt minder onderhoud en knapt er zichtbaar van op. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

ZZP

Olthof heeft goede contacten met verschillende leveranciers van dakplaten, wandplaten en sandwichpanelen. Als ZZP ‘er doet u daar uw voordeel mee als u platen of panelen via ons bestelt.