Nieuwbouw bedrijfshal Steelerz Nijverdal

Op het bedrijventerrein ‘t Lochter III te Nijverdal zijn wij momenteel de dak- en wandbeplating aan het monteren bij de nieuwbouw voor Steelerz. Het betreft ca. 1.200 m2 sandwichpanelen in twee verschillende kleuren en 1.700 m2 dakplaten inclusief het nodige zetwerk.

 Steelerz ontstond begin 2021 uit de fusie van BMH (Braakman Middelkamp Hellendoorn) Las en Installatie en Winters Las- en Montagetechniek. De drie metaalspecialisten uit Hellendoorn bundelden de krachten, zodat ze nog breder inzetbaar waren.

STEELERZ is specialist en leverancier van prefab leidingbouw, dikwandige leidingen, GKW en gasinstallatie en machineframes, trappen, bordes en hekwerk. Steelerz wordt voornamelijk ingezet als onderaannemer en heeft als doel het totaal ontzorgen van de opdrachtgever. Totaal ontzorgen door STEELERZ betekent betrokken, meedenkend, ontwikkelen en kwaliteitshandhaving van het gehele proces tot aan de eindrealisatie. Door zoveel mogelijk te fabriceren in hun eigen werkplaats worden de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever zo min mogelijk belast.

Het bedrijf groeit als kool, waardoor sprake is van een nijpend ruimtegebrek in het pand aan de Bedrijvenweg. Met het nieuwe bedrijfspand aan de Nicola Teslastraat is Steelerz klaar voor de toekomst.