Nieuwbouw bedrijfsunits De Bleek te Enter

Op het bedrijventerrein “De Elsmoat” tussen Enter en Rijssen is gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw ‘’De Bleek’’. Dit verzamelgebouw omvat in totaal 10 bedrijfsunits met een oppervlakte variërend tussen de 91,0 m² en 170,0 m². in opdracht van Morsink Constructie leveren en monteren wij hier de dak- en gevelbeplating.

Tijdens het ontwerpen is veel aandacht besteed aan de hoogwaardige uitstraling van het gebouw. Daarnaast zijn deze units uitermate geschikt voor het realiseren van kantoorruimtes op de verdieping doordat er op een hoger niveau kozijnen met glas in de gevels worden gerealiseerd. De Elsmoat omvat 24 hectare bedrijventerrein, bestemd voor lichte tot middelzware bedrijvigheid. Inmiddels hebben de eerste bedrijven zich op dit nieuwe bedrijventerrein gevestigd.

De perfecte ligging en goede ontsluiting van het bedrijventerrein zorgt voor een snelle verbinden met de snelweg A1. Meer informatie via : http://uniekmakelaars.nl/nieuwbouw-bedrijfsunits-enter-de-bleek-ong.html